aboutus

Zhangjianggang HengKang Protective Products Co.,LTD

Zhangjianggang HengKang Protective Products Co.,LTD Zhangjianggang HengKang Protective Products Co.,LTD
1 2
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: Heng Kang
Aantal werknemers: 100~160
Jaarlijkse omzet: 10000000-18000000
Opgericht Jaar: 2020
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Co. van Zhangjianggang hengkang beschermend die producten, Ltd in 2020 wordt gevestigd. Sinds onderneming, zijn wij gericht op het wijden om de dagelijkse noodzaak tot stand te brengen en al onze aandacht te schenken om globale klanten met de goedkeuring van ondernemingsfilosofie van „Hoogte te dienen - kwaliteit voor overleving en de perfecte dienst voor ontwikkeling.“  Wij specialiseren ons in de productie van N95/FFP2-Gezichtsmasker, Beschikbaar Gezichtsmasker en de geblazen stof van BEF 95/99 Smelting.

 

Co. van Zhangjianggang hengkang sloot aan beschermend producten zich, Ltd bij de Internationale levering van het GEZICHTSmasker in 2020 en snel de groei aangezien een gouden leverancier, wij hoogte - kwaliteits anti-stof, anti-nevel, anti-bacteriën en virus hebben ontwikkeld.

De kwaliteit is gebaseerd en gecombineerd op nationale standaardld29-2006, GB/T2626-2006, GB2828-87, GB2829-87 met de verschillende normen in verschillende landen. Heb Ce en FDA, cliënt kan FDA-certificaat ook ertoe brengen om ons product te registreren.

HENGKANG IS UW BESTE KEUS! ONTHAAL AAN HENGKANG OM EEN VRIENDSCHAPPELIJKE SAMENWERKING OP LANGE TERMIJN VAN NU AF AAN TE BEGINNEN!

Geschiedenis

Wij, Hengkang in 2020 wordt gevestigd, worden gevestigd in Suzhou, Zuidoosten van China dat. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van beschikbaar gezichtsmasker, KN95-gezichtsmasker, de geblazen niet-geweven stof van BEF95/99 Smelting.

 

Sinds bedrijfonderneming, heeft ons bedrijf zwaar in de productie van gezichtsmaskers, meer dan 100 werknemers geïnvesteerd, die materiaal omzetten, om ervoor te zorgen dat uw maskers uw eisen ten aanzien van sterkte, integriteit, stijl, en kleur overschrijden. Wij hebben 4 gezichtsmasker en 1 smelting geblazen niet-geweven productielijnen dat de beste productietijd in de masker verwerkende industrie kunnen verstrekken.

Dienst

De dienstverplichting

 

1. Het ontwerp en de productie zijn overeenkomstig het meest lastest realated normen, en uitvoerden strikt volgens GB, EN, FDA-certificaatsysteem om aan de eis te voldoen van de klanten om retrospecting.

 

2. Wij kunnen om het even welke onmiddellijke inspectie en supervisor van de koper goedkeuren parthy tijdens productie, en met hen samenwerken en gemak verstrekken voor hun aanpassing.

 

3. Het principe van onze latere dienst is ‚neemt cliënten‘ tevredenheid als standard en verleent de levendienst voor de producten.

Ons Team

Wij hebben een schone en propere, brede workshop en een productie en een ontwikkelingsteam met rijke ervaring in de industrie van het stofmasker, die sterke steun verlenen voor uw behoeften van R&D en van de productie!

Contactgegevens